Wij doen het écht anders

Quote van een GZ psycholoog op LinkedIn over behandeling van burnout via de conventionele methodes en via de Brein Regie Methode:

Een collega psycholoog die aangeeft(in de uitzending van Eva Jinek januari jl.) dat er 280 hersteldagen nodig zijn gaat in tegen de feitelijkheden. We behandelen niet goed en gaan nog niet goed om met de klachten. De klachten blijven langer bestaan dan nodig. We behandelen pas na 60-90 dagen wachttijd en inefficiënt.

Psychische klachten zijn niet te voorkomen en kunnen iedereen overkomen. Het is een gevolg van evenementen in je leven. Dat heeft niet te maken met de snelheid van de maatschappij, maar met waar je wieg heeft gestaan, wat je hebt meegemaakt en hoe traumatisch je leven is geweest…

Allicht is mijn visie het afgelopen jaar anders geworden. Ik heb in levende lijve gezien dat effectief en kort behandelen kan. We moeten beter leren behandelen. Ben je hier geïnteresseerd in dan kan ik je De Breinregisseur aanbevelen. Van wat ik gezien heb voeren zij de koers die zal moeten worden gevaren.


Met de Brein Regie Methode pakken we heel gericht de klachten aan die de client nu ervaart. Het voordeel van de relatief korte trajecten (max. 2 maanden) is dat er geen wachtlijsten ontstaan waardoor je snel bij ons terecht kunt. Onderzoek toont inmiddels aan dat onze aanpak blijvend resultaat geeft én dat men zich snel ‘beter’ voelt, omdat we stressfysiologie elimineren.