Stress en burn-out oplossingen met de Brein Regie Methode

De Breinregisseur helpt organisaties én medewerkers gezond en productief te blijven! Dit doen we met bewezen effectieve oplossingen.

Onze expertise omvat het herkennen van (fysieke) stresssignalen en het bieden van duurzame oplossingen. Tijdens onze dieptesessies richten we ons op het opruimen van belemmerende blokkades in het brein. Hierdoor wordt de stressfysiologie drastisch verminderd of zelfs helemaal weggenomen. We leren je dus niet met stress om te gaan maar de échte oorzaken van jouw stressbeleving op te lossen.

Meer dan 75% van onze cliënten rond al binnen twee maanden het traject succesvol af. Zij pakken inmiddels het werk weer vol vertrouwen op of hebben kunnen voorkomen dat ze (langdurig) uitvallen.

Neem vandaag nog contact met ons op hoe we jou of je medewerkers snel weer mentaal sterk en gezond kunnen krijgen!

Kies jouw inspiratiebron of concrete oplossing ⬇

 

Bij De Breinregisseur bieden we intensieve begeleiding en dieptesessies voor medewerkers die dreigen uit te vallen of al (gedeeltelijk) zijn uitgevallen door stress of burn-out. Onze unieke methode ruimt blokkades in het onderbewuste brein op, waardoor stressklachten drastisch verminderen of verdwijnen.

Dit helpt jou of je medewerkers om weer snel en effectief terug te keren naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Met het moderne thuiswerken en alle drukke agenda's is het niet altijd makkelijk om jouw hele team live bij elkaar te krijgen. Geen probleem; wij inspireren iedereen online via een webinar. We geven inzicht in de werking van het onbewuste brein en bieden effectieve oplossingen met onze unieke Brein Regie Methode.

Ideaal voor HR-professionals en leidinggevenden, met hetzelfde inspirerende resultaat: rust, regie en vitaliteit, maar dan op afstand.

Laat jouw HR-professionals en leidinggevenden kennismaken met de werking van het brein en onze baanbrekende Brein Regie Methode. Deze interactieve sessie biedt inzicht in de werking van ons onderbewuste brein en hoe dit een belangrijke rol speelt bij stress.

Natuurlijk bespreken we ook onze effectieve oplossingen. We vertellen je graag over de overeenkomsten en verschillen met andere technieken. Ideaal voor een heidag of teambuilding.

“Als je niets nieuws doet, verandert er niets”

Kies jij net als deze bedrijven voor de Breinregisseur?