Breinregisseur trajecten

Wij bieden zowel preventieve als curatieve trajecten aan. Welk traject het meest passend is voor de specifieke klachten van jouw medewerker(s) kan pas ná een schriftelijke en mondelinge intake beoordeeld worden. Een intake is altijd vrijblijvend.


Preventief traject

VOOR MEDEWERKERS MET STRESS- EN BURNOUT KLACHTEN DIE DREIGEN UIT TE VALLEN.


Steeds vaker begeleiden wij medewerkers met hevige en langdurige stressklachten, die zich nog wel staande weten te houden op het werk. Als er geen actie wordt ondernomen, is volledige en langdurige uitval voor hen een zeer reëel scenario. 

Specifiek voor jouw medewerkers die dreigen uit te vallen of reeds een patroon van geregeld verzuim laten zien, hebben wij het preventieve traject ontwikkeld. Door middel van dieptesessies nemen we bij jouw medewerker blokkades weg die de lichamelijke stressreactie veroorzaken.

Het is onze ervaring dat het ondergaan van een beperkt aantal van onze Brein Regie Methode dieptesessies in een preventief traject meestal voldoende is om de stressklachten snel, effectief en duurzaam weg te nemen en weer rust en regie terug te vinden.

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE
Curatief traject

VOOR MEDEWERKERS MET STRESS- EN BURNOUT KLACHTEN DIE AL ZIJN UITGEVALLEN


Mocht een van jouw medewerkers al geheel (of gedeeltelijk) zijn uitgevallen, dan kunnen we ook die helpen bij de terugkeer naar het werk. 

Gedurende het specifiek hiervoor ontwikkelde curatief traject bieden we jouw medewerker intensieve begeleiding en nemen we blokkades weg die de lichamelijke stressreactie veroorzaken. We maken hierbij ook in dit traject gebruik van de Brein Regie Methode. Afhankelijk van de ernst van de klachten en de duur van de uitval kunnen er meer dieptesessies nodig zijn dan bij een preventief traject.

Naast de dieptesessies kan er in dit curatieve traject ook aanvullende (externe) begeleiding en advies worden gegeven die het herstel van de medewerker bevorderen. Dit kan variëren van bijvoorbeeld coaching op talenten en kwaliteiten, bewegingsondersteuning, voedingsbegeleiding of ademhalingstechnieken.

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

 

Laat jouw HR-professionals en leidinggevenden kennismaken met de werking van het brein en onze baanbrekende Brein Regie Methode. Deze interactieve sessie biedt inzicht in de werking van ons onderbewuste brein en hoe dit een belangrijke rol speelt bij stress.

Natuurlijk bespreken we ook onze effectieve oplossingen. We vertellen je graag over de overeenkomsten en verschillen met andere technieken. Ideaal voor een heidag of teambuilding.

Met het moderne thuiswerken en alle drukke agenda's is het niet altijd makkelijk om jouw hele team live bij elkaar te krijgen. Geen probleem; wij inspireren iedereen online via een webinar. We geven inzicht in de werking van het onbewuste brein en bieden effectieve oplossingen met onze unieke Brein Regie Methode.

Ideaal voor HR-professionals en leidinggevenden, met hetzelfde inspirerende resultaat: rust, regie en vitaliteit, maar dan op afstand.

Is de werking van de Brein Regie Methode eigenlijk wel wetenschappelijk aangetoond? Tussen 2021 en 2024 lieten wij onafhankelijk onderzoek doen naar de effectiviteit en onderbouwing van onze methode.

De resultaten bleken verbluffend positief en zijn vastgelegd in een uitgebreid onderzoeksrapport.

Meer info over:

Hoe onderscheidt de Breinregisseur zich van anderen? Eigenlijk best eenvoudig. 

Door snelle interventie (geen lange wachttijden) en het direct toepassen van onze unieke Brein Regie Methode. We doen niet aan symptoombestrijding, maar lossen daadwerkelijk duurzaam de oorzaak van de klachten op. 

Daarmee lukt het driekwart van onze cliënten om binnen 2 maanden het werk weer te hervatten. En vrijwel iedereen die bij de Breinregisseur een traject start, is binnen 3 maanden weer aan het werk.