“BELACHELIJK! BINNEN 2 MAANDEN AAN HET WERK VANUIT EEN BURNOUT, ALSOF DAT KAN. 
IK BEN TOCH NIET VOOR DE LOL UITGEVALLEN? 
HET ZAL WEL WEER OM GELD GAAN, DAT IK ZO SNEL MOGELIJK WEER AAN HET WERK MOET.”


Een reactie die wij ontvingen van iemand die verontwaardigd was omdat wij durven beweren dat een burnout echt geen jaar hoeft te duren. Begrijpelijk, want dat is inderdaad nogal een bewering.

Gaat het bij een burnout om geld? Ook, als we eerlijk zijn. Want iemand in een burnout kan niet werken en dat kost voor een werkgever geld. Dat is niet anders dan bij een stevige griep, een gebroken been of een ziekenhuis opname.

Maar dat is niet het belangrijkste. Bij een burnout gaat het vooral om jouw welzijn. Want inderdaad krijgt niemand voor de lol een burnout. En vooral jouw welzijn is de reden waarom wij beweren dat je vanuit een burnout veel sneller aan het werk kan (niet moet), dan we tot nu toe gebruikelijk vinden in Nederland. Want zeg nou zelf. Als jij de keuze had om een burnout een jaar door te moeten maken… of enkele maanden. Dan hoef je toch niet heel lang over die keuze na te denken?


Wat kunnen wij voor je doen?

Ben jij uitgevallen door een burnout? Of ervaar je op dit moment hevige (werk)stress en ben je bang dat je op deze manier binnenkort gaat uitvallen? Wellicht herken je dan het gevoel dat je op dit moment de regie over je werk en je leven kwijt bent geraakt. Wij kunnen je helpen de regie weer terug te pakken! Hoe we dat doen en waarom dat zo snel en effectief kan, lees je hier.

Wij vinden niet dat je sneller aan het werk moet, maar geloven dat je sneller weer aan het werk kan. Omdat wij het jou gunnen om zo snel mogelijk uit deze nare situatie te stappen en weer een fijn en prettig leven te leiden, ook op je werk. En we zien dagelijks bij onze cliënten dat dit echt mogelijk is. Bij meer dan driekwart zelfs binnen 2 maanden!


Jouw werkgever informeren?

De Breinregisseur werkt in opdracht van bedrijven en organisaties. Jouw werkgever kan hier meer lezen over hun rol en verantwoordelijkheid bij langdurig ziekteverzuim door stress en burnout en hoe wij daarbij kunnen helpen. Maar neem gerust ook zelf contact met ons op als je graag meer informatie over onze aanpak wilt ontvangen.

Is jouw werkgever akkoord met het vergoeden van een traject bij de Breinregisseur? (Overleg dit altijd vooraf met jouw leidinggevende of HR collega)   Dan mag je ons direct een intakeformulier toesturen. Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

De informatie over jouw klachten die jij invult behandelen wij strikt vertrouwelijk en zullen wij nooit inhoudelijk met jouw werkgever of derden delen of bespreken!

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES