ONTMOET ONZE BREINREGISSEURS
Vanuit de wens de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog peil te houden, is de Brein Regie Methode© een beschermde naam, die niet zomaar door iedereen gebruikt en toegepast mag worden. In het belang van onze opdrachtgevers en clienten.

Alléén door ons opgeleide en gecertificeerde Breinregisseurs, die jaarlijks opnieuw aan hoge kennis- en kwaliteitseisen voldoen, mogen de Brein Regie Methode in hun praktijk toepassen. Daarvoor zijn er meerdere inter- en supervisie momenten per jaar en een intensief contact tussen de verschillende Breinregisseurs.

Maak hieronder kennis met het Breinregisseur kernteam. Daarnaast werken wij samen met meerdere praktijken in Nederland die de Brein Regie Methode toepassen.

 

Jurgen Waisfisch

Breinregisseur | Stressfysioloog 

Door een aantal impactvolle gebeurtenissen in zijn eigen leven raakte Jurgen steeds meer geïntrigeerd door wat er aan de basis ligt van keuzes en gedrag bij hemzelf en anderen. Zijn vraag ‘Zou er iets diep in mij zijn dat mijn overtuigingen stuurt en waar ik met mijn bewustzijn helemaal geen invloed op heb?’ werd beantwoord in De Brein Regie Methode. “Nu heb ik de bevoorrechte positie om mensen op basis van eigen ervaringen te kunnen helpen via De Breinregisseur”.

"Zo ben je nu eenmaal? Ik denk van niet... samen onderzoeken?"

 

Jenny Huisman

Adviseur

Bel Jenny

Jenny brengt een schat aan ervaring in de zakelijke dienstverlening met zich mee, opgebouwd in haar werk als accountmanager voor HR-gerelateerde producten en diensten. “Met die ervaring wil ik graag bijdragen aan het helpen van mensen met stress- en burnoutgerelateerde klachten,” zegt Jenny. Het spreekt haar bijzonder aan dat ze via De Breinregisseur een bijdrage kan leveren aan de inzetbaarheid van werkend Nederland.

"Ik draag graag bij aan het helpen van mensen met stress- en burnout klachten"


 

Esther van Wageningen

Esther van Wageningen

Breinregisseur | Stressfysioloog

Mensen stimuleren en inspireren om hun dromen te volgen en waar te maken, dat is de passie van Esther van Wageningen. Sinds 1995 volgde ze die passie in het basisonderwijs en sinds 2019 vanuit haar eigen bedrijf Rheset. Soms lukt het even niet meer om je dromen waar te maken, weet Esther uit eigen ervaring, omdat iets je in de weg staat. “Mijn eigen zoektocht naar regie en geluk bracht me bij de Breinregisseur en deed de deur open naar deze nieuwe carrière.”

"Droom, durf, doe"

 

Kies jij net als deze bedrijven voor de Breinregisseur?