LAAT DE BREIN REGIE METHODE VOOR JE WERKEN


Goed en betrokken werkgeverschap is voor jou zeer belangrijk. Zeker in tijden waarin het niet makkelijk is om mensen te vinden en te behouden. Als jouw medewerkers je grootste kapitaal zijn, krijg je vroeg of laat wellicht te maken met de kapitaalvernietiging die stress en burnout veroorzaken. Of je hebt er al mee te maken gehad.

In Nederland duurt een burnout gemiddeld 290 dagen. Dat is meer dan 9 maanden! Wij begrijpen als geen ander dat jij je medewerkers helemaal niet zo lang kunt missen. Bedrijfsprocessen die vastlopen, verhoogde werkdruk voor andere medewerkers die toch al zo veel op hun bordje hebben, klanten (of patiënten, studenten) die niet goed geholpen kunnen worden. We hoeven je niet uit te leggen welke enorme gevolgen het wegvallen van jouw grootste kapitaal heeft. Maar het allerbelangrijkste, persoonlijke betrokkenheid bij jouw mensen. Je gunt ze het welzijn en werkgeluk waar jij en jouw organisatie voor staan.

En gaat het ook om geld? Natuurlijk ook, als we eerlijk zijn. Snel rekensommetje? Met de wetenschap dat een zieke medewerker in Nederland gemiddeld € 350,- per dag kost (salaris, vervanging, productieverlies, arbo & verzuim begeleiding) komt dat met een burnout van 290 dagen neer op meer dan € 100.000,-. Gemiddeld! Voor wie nog niet overtuigd was, verduidelijkt dat wel het enorme belang om de aanpak van stress en burnout anders te gaan benaderen en effectiever op te lossen.


Waarom zou je als werkgever kiezen voor de Breinregisseur?

Dus, op zoek naar een organisatie die jouw medewerker zo snel mogelijk van burnout of stress gerelateerde klachten verlost. Dat zijn er nogal veel. Hoe onderscheidt de Breinregisseur zich dan van anderen? Eigenlijk best eenvoudig. Door snelle interventie (geen lange wachttijden) en het direct toepassen van onze unieke Brein Regie Methode. We doen niet aan symptoombestrijding, maar lossen daadwerkelijk duurzaam de oorzaak van de klachten op. Daarmee lukt het ruim 75% van onze cliënten om binnen 2 maanden het werk weer te hervatten. En vrijwel iedereen die bij de Breinregisseur een traject start, is binnen 3 maanden weer aan het werk.

Zeer verhelderend om dat snelle verzuim rekensommetje nog eens te doen, maar nu met een periode van 2 of 3 maanden in plaats van 9. Een enorme besparing en daling van het langdurig ziekteverzuim in jouw organisatie.

Bel voor een afspraak

 

Bij De Breinregisseur bieden we intensieve begeleiding en dieptesessies voor medewerkers die dreigen uit te vallen of al (gedeeltelijk) zijn uitgevallen door stress of burn-out. Onze unieke methode ruimt blokkades in het onderbewuste brein op, waardoor stressklachten drastisch verminderen of verdwijnen.

Dit helpt jou of je medewerkers om weer snel en effectief terug te keren naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Stel je voor dat je weer balans hebt in werk en privé. Er is weer ruimte voor een sociaal leven, je klachten nemen sterk af en je voelt je weer gelukkig en gezond!

Met de Brein Regie Methode ruimen we belemmerende blokkades in je onderbewuste brein op. Hierdoor wordt de stressfysiologie drastisch verminderd of zelfs helemaal weggenomen. We pakken de echte oorzaken van jouw stress aan.

Is de werking van de Brein Regie Methode eigenlijk wel wetenschappelijk aangetoond? Tussen 2021 en 2024 lieten wij onafhankelijk onderzoek doen naar de effectiviteit en onderbouwing van onze methode.

De resultaten bleken verbluffend positief en zijn vastgelegd in een uitgebreid onderzoeksrapport.

Kies jij net als deze bedrijven voor de Breinregisseur?