Volg ons ook op LinkedIn voor meer Breinregisseur nieuws

Breinregisseur Magazine

Daar is 'ie dan! Het eerste Breinregisseur magazine van 2023. In dit nieuwe magazine tref je nieuwe en interessante informatie over de achtergronden, het wetenschappelijk onderzoek en praktijkvoorbeelden met inzet van de Brein Regie Methode.

Quote van een GZ psycholoog : "We behandelen niet goed en gaan nog niet goed om met de klachten. De klachten blijven langer bestaan dan nodig. We moeten beter leren behandelen. Ben je hier geïnteresseerd in dan kan ik je de Breinregisseur aanbevelen."

In RTL Z programma Zo Kan Het Ook mochten wij het verhaal van De Breinregisseur vertellen. Waarom doen we wat we doen en wat maakt onze aanpak nu zo anders dan vakgenoten om ons heen?

De conventionele (psychosomatische) aanpak van burn-out klachten helpt velen, laten we dit voorop stellen. Maar helaas zien wij ook regelmatig dat het niet duurzaam is en niet de daadwerkelijke triggers wegneemt die maar al te vaak aan de burn-out ten grondslag liggen. Daarmee loop je het risico dat een ogenschijnlijk succesvolle behandeling uiteindelijk toch vooral symptoombestrijding bleek te zijn.

Fight, Flight of Freeze is een normale reactie van ons brein bij stress en veranderingen. Als er zich een stressvolle situatie voordoet in het leven, dan komen daar gevoelens van controleverlies bij.

Voormalig Tweede Kamer lid Zihni Özdil vertelde in de talkshow van Beau over zijn eigen burnout. Daarmee raakte hij wat ons betreft spot-on de kern. Een burnout heeft niet te maken met hoeveel uren je werkt.

Heb je psychische klachten, dan wil dat niet zeggen dat je niet kunt werken. Toch vinden werkgevers het vaak een moeilijke situatie.

Steeds meer werkende professionals lopen vast door een continue hoge werkdruk. Bij de Breinregisseur pakken we burnoutklachten doeltreffend aan met een praktische methode. Niet oeverloos praten, maar zaken opruimen zodat er ruimte ontstaat om zelf weer de regie te nemen.