EEN JAAR ERUIT DOOR EEN BURNOUT? DACHT HET NIET!

Wij weten als geen ander dat je als ondernemer het liefst datgene doet waar je de meeste energie van krijgt… ondernemen!

Maar naast ondernemer ben je natuurlijk ook gewoon mens. Iemand die soms ziek kan worden. Een griepje? Dat kun je wel opvangen binnen jouw bedrijfsvoering. En hoewel wij ondernemers kennen als echte doorzetters, kan het jou ook overkomen… langere tijd uitvallen door een burnout. Je moet er niet aan denken? Dat hebben wij gelukkig al voor je gedaan.

Bel voor een afspraak   Vrijblijvende intake


Wat doen wij anders?

Bij de Breinregisseur geen lange wachtlijsten, dat is nu net wat je als ondernemer met een burnout niet nodig hebt. Je wil juist zo snel mogelijk weer terug op de rails worden geholpen. 

Bij onze trajecten kun je vrijwel altijd direct starten na een intake. Met een schriftelijke en persoonlijke (telefonisch of live) intake kunnen wij het traject laten aansluiten bij jouw behoeften als ondernemer. Daarbij worden ook concrete doelstellingen vastgelegd.

Met Brein Regie Methode dieptesessies passen we een specifieke vraagtechniek toe, waarmee  we de oorzaak van jouw lichamelijke stressreacties wegnemen. Met als resultaat dat je direct rust, ruimte en regie zult ervaren. En als extra winst kun je daardoor jouw denk- en gedragspatronen veel eenvoudiger en duurzaam veranderen. Maar belangrijker nog… dit bereik je met onze aanpak veel sneller dan via conventionele methodes!

Meer dan 75% van de cliënten die bij ons een traject volgt is binnen 2 maanden duurzaam verlost van stress of burnout klachten. Op basis van onze resultaten bieden wij ook een herstelgarantie, waarbij je (ook na deze 2 maanden) gebruik kunt blijven maken van dieptesessies bij terugkerende stress- en burnoutklachten.


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Informeer dan zeker bij je verzekeraar wat zij hierin kunnen betekenen. Vaak bestaat de mogelijkheid dat de kosten voor een traject worden vergoed. In samenwerking met gerenommeerde arbeidsongeschiktheidsverzekeraars hebben wij zo al veel ondernemers mogen helpen.

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES

Kies jij net als deze bedrijven voor de Breinregisseur?