Op basis van de vele trajecten die wij de afgelopen jaren hebben afgerond, weten wij dat de Brein Regie Methode een zeer krachtige interventie is bij stress- en burnoutklachten.

Lees ervaringen van clienten die trajecten bij ons hebben doorlopen en hoe hun werkgevers onze dienstverlening beoordelen. ⬇

Referenties

Client

begrepen

“Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die jullie me gegeven hebben. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jullie een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

Client

ik kies zelf

"Iedere keer dat ik bij jullie was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

Client

geen spijt

"Of ik interesse had in een coach, die me binnen enkele maanden wel even van mijn burnout klachten af zou gaan helpen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb. Binnen enkele maanden heb ik mijn volledige aantal werkuren weer kunnen hervatten."


Client

resultaat

"De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie niet heb gehad."

Client

ja dat zal wel

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ja dat zal wel’ reacties.”

Client

open en fijn

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. De Breinregisseur benoemde dingen heel duidelijk en was achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

Client

Stralend

“Mijn perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel beïnvloedden mijn werkzaamheden negatief, zodat ik burnoutklachten kreeg. Door dit op te ruimen heb ik mijn zelfregie weer terug. Ik kan nu goed omgaan met situaties die mijn perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel op een negatieve manier uitlokten. Mijn vermoeide blik is verdwenen, dit krijg ik ook terug van mijn collega’s. Stralend en ontspannen ga ik verder!”

Client

weet wat ik wil

“Al jaren had ik regelmatig burnoutachtige klachten. Deed erg mijn best om dit te voorkomen maar het lukte mij niet. De sessies vond ik heftig, maar ik voelde dat er wat met mij gebeurde. Na de vierde sessie had ik het gevoel nu ben ik er. Ik heb energie en heb weer zin in dingen. Sta open voor anderen. Ik weet wat ik wil. Bijzonder dat ik jaren heb geworsteld en dat dit binnen twee maanden was opgelost.”

Client

positief verrast:

“Ik zat al zo’n negen maanden thuis met een burnout voordat ging starten bij de Breinregisseur. Eigenlijk had ik niet echt een beeld van wat me te wachten stond. Maar het heeft me positief verrast! De sessie waren heftig maar heel waardevol. Ik leerde patronen herkennen en kwam erachter waar mijn blokkades vandaan kwamen.”

Kies jij net als deze bedrijven voor de Breinregisseur?