Voor wie

In onze moderne samenleving, waar prestatiedruk en verwachtingen hoog zijn, ervaren veel mensen stress op de werkvloer, wat uiteindelijk kan leiden tot burnout. Stress, burnout en werken gaan daarmee tegenwoordig steeds vaker hand in hand. Als werkgever te weinig doen aan burnout preventie of te lang wachten bij uitval van werknemers kan schadelijk zijn voor bedrijven en organisaties, omdat het leidt tot verminderde productiviteit, hoger verzuim en een negatieve werksfeer.

Het aanpakken van werkgerelateerde stress en het voorkomen van burnout vereist een gezamenlijke inspanning van werknemers, werkgevers en ondernemers. Door het bieden van snelle, passende ondersteuning bij uitval en het creëren van een cultuur die het welzijn van alle betrokkenen prioriteit geeft, kunnen we streven naar gezondere en productievere werkomgevingen.

Kom meer te weten over stress, burnout en werken en hoe wij zowel werknemers, werkgevers als ondernemers snel en effectief kunnen helpen.

Diensten

In Nederland duurt een burnout gemiddeld 290 dagen. Dat is meer dan 9 maanden! Wij begrijpen als geen ander dat jij je medewerkers helemaal niet zo lang kunt missen.

Ben jij uitgevallen door een burnout? Of ervaar je op dit moment hevige (werk)stress?  Wij kunnen je helpen de regie weer terug te pakken! Dat doen we snel, effectief en duurzaam voor je.

Hoewel wij ondernemers kennen als echte doorzetters, kan het jou ook overkomen… een burnout. Maar een jaar uitvallen? Daar moet je als ondernemer niet aan denken.

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES