Live Brein Regie Methode inspiratiesessie

Onze inspiratiesessie is ideaal voor een inhoudelijke 'heidag' of als onderdeel van een teambuilding voor HR-professionals en leidinggevenden.

Tijdens deze ochtend of middag bieden we (op een locatie van jullie keuze) inzicht in de werking van ons brein en hoe dit een belangrijke rol speelt in het ervaren van stress.

Het wordt duidelijk hoe groot de invloed is van stress op je lijf, maar ook op je gedrag en hoe je dit kunt oplossen met onze unieke en zeer effectieve Brein Regie Methode. Met als resultaat een verrassend snel effect van rust, regie en vitaliteitsgevoel.


DEELNEMER:  "Er was veel herkenning en de materie is absoluut toepasbaar binnen onze scholen."


We inspireren je team over :

  • Stress en psychisch verzuim, wat verstaan wij daaronder?
  • Een aantal brein principes die een rol spelen bij stress.
  • Omgaan met stress op de werkplek, van hard werken krijg je geen burnout!
  • Onze unieke Brein Regie Methode aanpak.
  • Verschillen en overeenkomsten met andere technieken.
  • Ervaringen en resultaten.


Maatwerk nodig? De uitdaging rondom psychisch verzuim is binnen elke organisatie weer anders. Belangrijk dus om de behoeften en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Neem contact met ons op en we bespreken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 

Bij De Breinregisseur bieden we intensieve begeleiding en dieptesessies voor medewerkers die dreigen uit te vallen of al (gedeeltelijk) zijn uitgevallen door stress of burn-out. Onze unieke methode ruimt blokkades in het onderbewuste brein op, waardoor stressklachten drastisch verminderen of verdwijnen.

Dit helpt jou of je medewerkers om weer snel en effectief terug te keren naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Met het moderne thuiswerken en alle drukke agenda's is het niet altijd makkelijk om jouw hele team live bij elkaar te krijgen. Geen probleem; wij inspireren iedereen online via een webinar. We geven inzicht in de werking van het onbewuste brein en bieden effectieve oplossingen met onze unieke Brein Regie Methode.

Ideaal voor HR-professionals en leidinggevenden, met hetzelfde inspirerende resultaat: rust, regie en vitaliteit, maar dan op afstand.

Is de werking van de Brein Regie Methode eigenlijk wel wetenschappelijk aangetoond? Tussen 2021 en 2024 lieten wij onafhankelijk onderzoek doen naar de effectiviteit en onderbouwing van onze methode.

De resultaten bleken verbluffend positief en zijn vastgelegd in een uitgebreid onderzoeksrapport.