Bent u overspannen door uw werkgever?

Wanneer de spanning en stress oploopt, dan kunt u last krijgen van overspannenheid. Er kunnen vele redenen zijn dat u overspannen raakt. Hierbij zijn veel mensen overspannen door de werkgever. Het kan zijn dat het betreffende uw werkzaamheden erg druk is en u de werkdruk niet meer aankunt. Het kan ook zijn dat u overspannen raakt door een conflict met de werkgever. Het is belangrijk als u overspannen bent door uw werkgever, snel actie te ondernemen. Door voortdurend onder spanning te staan, kunt u een burn-out oplopen. Schakel daarom professionele hulp in, om te voorkomen dat u getroffen wordt door een burn-out.

De Breinregisseur kan u helpen als u overspannen bent door het werk

Of u nu een te hoge werkdruk ervaart of dat u niet met uw werkgever door één deur kunt, uiteindelijk ontstaat de overspannenheid doordat u geprikkeld wordt. Uiteraard moet u ook iets aan uw situatie op het werk doen, maar dit gaat veel gemakkelijker én sneller, als u weet wat de oorzaak is waardoor u zich zo overspannen door het werk voelt. Hier kan de Breinregisseur u bij helpen. Samen met u gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw overspannenheid. Wanneer dit eenmaal gevonden is, zult u al snel verbetering merken en staat u veel sterker in uw schoenen op uw werk. Iedere situatie kunt u nu aan en afhandelen, zonder overspannen te worden.

Hoe kunt u overspannen worden door de werkgever voorkomen?

Als werkgever zult u ongetwijfeld wel eens met medewerkers te maken krijgen, die door de werksituatie overspannen raken. Dit is voor u als werkgever ook geen wenselijke situatie. Hierdoor zal uw ziekteverzuim alleen maar oplopen en betaalt u veel ziektekosten. Bovendien zijn uw medewerkers het meest productief, als u prettige werkomstandigheden creëert. Schakel om overspannen door de werkgever te voorkomen, de Breinregisseur in. Wij gaan aan de slag met medewerkers die overspannen zijn of dreigen te worden. Zo wordt voorkomen dat zij langdurig uitvallen en de werknemer zal weer prettiger in zijn of haar vel zitten.