Live Brein Regie Methode inspiratiesessie

Onze inspiratiesessie is ideaal voor een inhoudelijke 'heidag' of als onderdeel van een teambuilding voor HR-professionals en leidinggevenden.

Tijdens deze ochtend of middag bieden we (op een locatie van jullie keuze) inzicht in de werking van ons brein en hoe dit een belangrijke rol speelt in het ervaren van stress.

Het wordt duidelijk hoe groot de invloed is van stress op je lijf, maar ook op je gedrag en hoe je dit kunt oplossen met onze unieke en zeer effectieve Brein Regie Methode. Met als resultaat een verrassend snel effect van rust, regie en vitaliteitsgevoel.

Er was veel herkenning en de materie is absoluut toepasbaar binnen onze scholen.


We inspireren je team over :

  • Stress en psychisch verzuim, wat verstaan wij daaronder?
  • Een aantal brein principes die een rol spelen bij stress.
  • Omgaan met stress op de werkplek.
  • Van hard werken krijg je geen burnout!
  • Onze unieke Brein Regie Methode aanpak.
  • Verschillen en overeenkomsten met andere technieken.
  • Ervaringen en resultaten.


Maatwerk nodig? De uitdaging rondom psychisch verzuim is binnen elke organisatie weer anders. Belangrijk dus om de behoeften en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Neem contact met ons op en we bespreken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Diensten

Voor medewerkers met stress- en burnout klachten die dreigen uit te vallen of die al (geheel of gedeeltelijk) zijn uitgevallen. Trajecten met intensieve begeleiding en dieptesessies om stressklachten weg te nemen.

Werkt jouw team verspreid over het land? Onze inspiratiesessie kunnen we ook online aan jouw HR professionals en leidinggevenden aanbieden via een webinar. Met dezelfde inhoud, maar dan op afstand.

Is de werking van de Brein Regie Methode eigenlijk wel aangetoond? We praten u bij over het eerdere en het lopende wetenschappelijk onderzoek hiernaar.