Webinar Brein Regie Methode inspiratiesessie

Met de moderne thuiswerk realiteit en alle drukke agenda's is het niet altijd makkelijk om jouw hele team live bij elkaar te krijgen. Voor ons geen probleem om iedereen toch te inspireren, dat kan prima online met een webinar. 

Het webinar is wat korter dan onze live inspiratiesessie, maar inhoudelijk identiek. We bieden inzicht in de werking van ons brein en hoe dit een belangrijke rol speelt in het ervaren van stress.

Het wordt duidelijk hoe groot de invloed is van stress op je lijf, maar ook op je gedrag en hoe je dit kunt oplossen met onze unieke en zeer effectieve Brein Regie Methode. Met als resultaat een verrassend snel effect van rust, regie en vitaliteitsgevoel.

Er was veel herkenning en de materie is absoluut toepasbaar binnen onze scholen.


We inspireren je team over :

  • Stress en psychisch verzuim, wat verstaan wij daaronder?
  • Een aantal brein principes die een rol spelen bij stress.
  • Omgaan met stress op de werkplek.
  • Van hard werken krijg je geen burnout!
  • Onze unieke Brein Regie Methode aanpak.
  • Verschillen en overeenkomsten met andere technieken.
  • Ervaringen en resultaten.

Maatwerk nodig? De uitdaging rondom psychisch verzuim is binnen elke organisatie weer anders. Belangrijk dus om de behoeften en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Neem contact met ons op en we bespreken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Diensten

Voor medewerkers met stress- en burnout klachten die dreigen uit te vallen of die al (geheel of gedeeltelijk) zijn uitgevallen. Trajecten met intensieve begeleiding en dieptesessies om stressklachten weg te nemen.

Laat jouw HR professionals en leidinggevenden kennismaken met de werking van ons brein en hoe onze baanbrekende Brein Regie Methode kan helpen het psychisch verzuim in jouw organisatie drastisch te verminderen.

Is de werking van de Brein Regie Methode eigenlijk wel aangetoond? We praten u bij over het eerdere en het lopende wetenschappelijk onderzoek hiernaar.