Een snelle re-integratie na een burn-out

GEEN WACHTLIJST : BINNEN EEN WEEK STARTEN

Wanneer je aan structurele en overmatige stress en spanning lijdt, dan zal het lichaam hier uiteindelijk erg heftig op reageren. Dan is het nagenoeg niet te voorkomen dat je volledig uitvalt met een burn-out. Dit heeft grote gevolgen voor jezelf, je omgeving en je werkgever. 

Een burn-out betekent in de meeste gevallen langdurige uitval. In Nederland is de gemiddelde uitval zelfs 9 maanden! Geen prettig vooruitzicht voor diegene die het betreft, maar ook niet voor werkgevers die het al die tijd zonder werknemer moeten stellen. Toch is een snelle re-integratie na een burn-out mogelijk, met de Brein Regie Methode van de Breinregisseur.

Hoe een snelle re-integratie na een burn-out bereiken?

Een snelle re-integratie na een burn-out is in het belang van alle betrokkenen. Heb je een burn-out, dan wil je zo snel mogelijk weer in het dagelijkse ritme terechtkomen zonder stressklachten te ervaren. Ook de werkgever heeft er alle belang bij dat de medewerker snel aan het werk gaat. Werknemers zijn niet alleen een belangrijke schakel in het bedrijfsproces, langdurige uitval kost werkgevers erg veel geld. 

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Veel reguliere behandelmethoden richten zich op het bestrijden van de burn-out symptomen, maar pakken niet de oorzaak of de bron van het probleem aan. De Brein Regie Methode van de Breinregisseur doet dit wel. Tijdens dieptesessies wordt er daadwerkelijk achterhaald wat de oorzaak van de blokkade is. Herbeleving van het moment is hierbij cruciaal om een snel en duurzaam herstel te bereiken. Zo kunnen de werkgever en werknemer na onze behandeling meestal al binnen 2 maanden de re-integratie opstarten.

Re-integreren na een burn-out met behulp van de Breinregisseur

De Brein Regie Mehode van de Breinregisseur is vaak zeer  effectief en een duurzame behandelmethode voor diegenen die uitvallen door een burn-out. Onze methode biedt de zeer grote slagingskans op snel re-integreren na een burn-out. Daarom doet elke werkgever er goed aan om voor de Breinregisseur te kiezen als behandelaar voor medewerkers die met een burn-out uitvallen. 

Wij kunnen jou helpen om het ziekteverzuim aanzienlijk te doen dalen. Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om wat wij voor jou kunnen betekenen.


ONDERZOEK, FEITEN EN CIJFERS

Referenties

Client

begrepen

“Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die jullie me gegeven hebben. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jullie een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

Client

ik kies zelf

"Iedere keer dat ik bij jullie was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

Client

geen spijt

"Of ik interesse had in een coach, die me binnen enkele maanden wel even van mijn burnout klachten af zou gaan helpen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb. Binnen enkele maanden heb ik mijn volledige aantal werkuren weer kunnen hervatten."


Client

resultaat

"De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie niet heb gehad."

Client

ja dat zal wel

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ja dat zal wel’ reacties.”

Client

open en fijn

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. De Breinregisseur benoemde dingen heel duidelijk en was achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

Client

Stralend

“Mijn perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel beïnvloedden mijn werkzaamheden negatief, zodat ik burnoutklachten kreeg. Door dit op te ruimen heb ik mijn zelfregie weer terug. Ik kan nu goed omgaan met situaties die mijn perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel op een negatieve manier uitlokten. Mijn vermoeide blik is verdwenen, dit krijg ik ook terug van mijn collega’s. Stralend en ontspannen ga ik verder!”

Client

weet wat ik wil

“Al jaren had ik regelmatig burnoutachtige klachten. Deed erg mijn best om dit te voorkomen maar het lukte mij niet. De sessies vond ik heftig, maar ik voelde dat er wat met mij gebeurde. Na de vierde sessie had ik het gevoel nu ben ik er. Ik heb energie en heb weer zin in dingen. Sta open voor anderen. Ik weet wat ik wil. Bijzonder dat ik jaren heb geworsteld en dat dit binnen twee maanden was opgelost.”

Client

positief verrast:

“Ik zat al zo’n negen maanden thuis met een burnout voordat ging starten bij de Breinregisseur. Eigenlijk had ik niet echt een beeld van wat me te wachten stond. Maar het heeft me positief verrast! De sessie waren heftig maar heel waardevol. Ik leerde patronen herkennen en kwam erachter waar mijn blokkades vandaan kwamen.”

Kies jij net als deze bedrijven voor de Breinregisseur?