Een snelle re-integratie na een burnout

Wanneer je aan overmatige stress en spanning lijdt, dan zal het lichaam hier op een gegeven moment erg heftig op reageren. Hierdoor is het nagenoeg niet te voorkomen dat je volledig uitvalt en dit wordt een burnout genoemd. Dit heeft grote gevolgen voor jezelf, je omgeving en je werkgever. Een burnout houdt in de meeste gevallen een langdurige uitval in. De gemiddelde uitval is zo´n 9 maanden. Geen prettig vooruitzicht voor diegene die het betreft, maar ook niet voor werkgevers die het al die tijd zonder werknemer moeten stellen. Toch is een snelle re-integratie na een burnout mogelijk, met de methode van de Breinregisseur.

Hoe een snelle re-integratie na een burnout bereiken?

Een snelle re-integratie na een burnout is in het belang van alle betrokkenen. Heb je een burnout, dan wil je zo snel mogelijk weer in het dagelijkse ritme terechtkomen zonder stressklachten te ervaren. Ook de werkgever heeft er alle belang bij dat de medewerker snel aan het werk gaat. Werknemers zijn niet alleen een belangrijke schakel in het bedrijfsproces, langdurige uitval kost werkgevers erg veel geld. Veel reguliere behandelmethoden richten zich op het bestrijden van de burnout symptomen, maar pakken niet de bron van het probleem aan. De brein regie methode van de Breinregisseur doet dit wel. Tijdens dieptesessies wordt er daadwerkelijk achterhaald wat de oorzaak van de blokkade is. Herbeleving van het moment is hierbij cruciaal om een snel herstel te bereiken. Zo kunnen de werkgever en werknemer na onze behandeling meestal al binnen 2 maanden de re-integratie opstarten.

Re-integreren na een burnout met behulp van de Breinregisseur

De brein regie methode van de Breinregisseur is de beste behandelmethode voor diegenen die uitvallen door een burnout. Onze methode biedt de meeste kans op snel re-integreren na een burnout. Daarom doe je er als werkgever goed aan om voor de Breinregisseur te kiezen als behandelaar voor medewerkers die met een burnout uitvallen. Wij kunnen jou helpen om het ziekteverzuim aanzienlijk te doen dalen. Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op en maak een afspraak om wat wij voor jou kunnen betekenen.