Snel een burn-out behandelen is noodzakelijk

Als werkgever zul je er ongetwijfeld wel eens in aanraking zijn gekomen. Een medewerker die een burn-out heeft opgelopen. Een burn-out is vaak het gevolg van een langdurige periode van stress en spanning, waarna het lichaam ineens stopt. De medewerker is de regie over zijn of haar leven verloren en kan niet meer functioneren. Langdurige uitval is het gevolg. Een langdurige uitval is lastig én kostbaar voor jou als werkgever, maar ook voor de werknemer en naaste omgeving is een burn-out zeer hinderlijk. Een burn-out laten behandelen door een expert is dan ook noodzakelijk om weer snel aan het werk te kunnen.

Een burn-out behandeling door de Breinregisseur

Een reguliere burn-out behandeling bestaat doorgaans uit het proberen te veranderen van denk- en gedragspatronen. Maar dit gaat helemaal niet zomaar. Helemaal niet als niet is vastgesteld wat de daadwerkelijke oorzaak is. De bron vormt namelijk een blokkade in het brein om een denk- en gedragsverandering teweeg te brengen. Daarom is een burn-out behandeling door de Breinregisseur wel succesvol. Wij starten direct met het vinden en wegnemen van de oorzaak van de burn-out. Onze methode bewijst dat als de oorzaak eenmaal is weggenomen en daarmee ook de blokkering om een denk- en gedragsverandering te bereiken, een burn-out snel voorbij kan zijn. Jouw medewerker kan dan weer volop inzetten op herstel. Gemiddeld kan een medewerker na een traject bij de Breinregisseur binnen twee maanden weer aan het werk gaan.

Een curatieve of preventieve burn-out behandeling voor werknemers

Je doet er als werkgever goed aan om de Breinregisseur in te schakelen voor een burn-out behandeling voor werknemers. Wij zien namelijk dat, mits gemotiveerd, meer dan 75% van de werknemers binnen twee maanden van de burn-out af kan zijn en ook alweer aan het werk kan. Onze behandeling is voor jou als werkgever positief, omdat er veel ziektekosten worden bespaard en er geen langdurige uitval nodig is. Voor de werknemer is het erg prettig dat een gerichte behandeling van de oorzaak snel herstel biedt. Ook preventief kunnen wij al ingezet worden om een burn-out bij jouw medewerkers te voorkomen. Neem als je vragen heeft over onze behandelmethode, gerust contact met ons op.