Wat kan een burnout coach betekenen voor je herstel?

Bel direct voor een afspraak  Gratis intake

Binnen 2 maanden weer aan het werk

Spanningen en stress kunnen iemands leven soms helemaal in beslag nemen. Wanneer je voortdurend onder stress staat, dan zal er een moment komen dat je lichaam op de rem trapt. Officieel wordt dit moment ook wel een burnout genoemd. Je bent letterlijk opgebrand door de stress. Doorgaans staat een burnout voor een lange uitval. Niet alleen uitval van je werk, ook van je sociale leven en zelfs het gezinsleven. Een burnout is natuurlijk geen griepje, waarbij je na enkele dagen uitzieken weer aan het werk kan. Herstel is intensief en vergt veel van je. Een burnout coach van de Breinregisseur kan je hierin begeleiden.

Burnoutcoaching voor een snellere behandeling en herstel

Waarom mag je met burnoutcoaching door de Breinregisseur een snellere behandeling en daarmee ook een sneller herstel verwachten? Dit komt door onze brein regie methode. Tijdens een reguliere behandeling leer je vooral om te gaan met de de dagelijkse praktijk en de zaken die je stress geven. Met onze burnutcoaching gaan we naar de daadwerkelijke bron die de oorzaak is van jouw burnout. In enkele sessies met onze burnout coach, wordt de oorzaak van jouw klachten weggehaald. Wij doen dus niet aan symptoombestrijding maar pakken het probleem bij de wortel aan. Iemand met een burnout is gemiddeld 9 maanden uit de running. Met onze burnoutcoaching kunnen wij dit aanzienlijk verkorten en kun je na 2 maanden alweer de eerste stappen in het arbeidsproces zetten.

Een burnout coach inschakelen van de Breinregisseur

Natuurlijk wil je zelf zo snel mogelijk herstellen van een burnout en weer deelnemen aan het arbeidsproces. Ook je werkgever zal jou ongetwijfeld weer hard nodig hebben. Daarom kan ook de werkgever een burnout coach inschakelen van de Breinregisseur. Niet alleen voor werknemers die reeds zijn uitgevallen met een burnout, ook preventief kan onze burnout coach veel bereiken. Hiermee voorkomen wij samen met jou dat werknemers langdurig uitvallen. Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, dan vertellen wij je graag meer.