Hoe kunt u overspannenheid voorkomen?

Merkt u bij uzelf dat u te maken heeft met bepaalde situaties waarin u zich extra gespannen en gestrest voelt? Dit kunnen soms korte momenten zijn, maar wat als dit uw werksituatie is waarin u het grootste gedeelte van de week aanwezig bent? Dan heeft u voortdurende last van spanning en stress. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat u overspannen raakt of zelfs een burn-out oploopt. Laat het niet zover komen, want u kunt overspannenheid voorkomen, door u tijdig te laten behandelen door de Breinregisseur. Samen met ons gaat u aan de slag om de regie terug te nemen, zodat u beter bestand bent tegen spanning en stress.

Met de Breinregisseur overspannenheid vroegtijdig voorkomen

Hoe gaat u samen met de Breinregisseur overspannenheid vroegtijdig voorkomen? Wij hebben hiervoor een speciale behandeling, die zich richt op de daadwerkelijke bron van overspannenheid. Er zijn bepaalde situaties waarin u zich gespannen voelt. Het is niet altijd zo dat deze situaties de oorzaak van uw overspannenheid zijn. Het is de situatie die bij u iets aan het werk zet. Dit houdt in dat uzelf de bron bent van de overspannenheid. Als u achter deze bron komt, dan is herstel niet zo moeilijk meer. Een eventuele stresssituatie zult u veel beter aankunnen en soms heeft u in het geheel geen last meer van stress. Op tijd erbij zijn, is de beste manier van reageren op overspannenheid. Zo voorkomt u veel ellende in de toekomst.

Hoe kunt u overspannenheid bij werknemers voorkomen?

Maak als werkgever gebruik van de diensten van de Breinregisseur. Zo kunt u overspannenheid bij werknemers voorkomen. Heeft u medewerkers die vaker dan normaal uitvallen of medewerkers die inmiddels al overspannen zijn en richting een burn-out gaan? Deze medewerkers gaan bij ons het traject in om te voorkomen dat ze langdurig uitvallen door een burn-out. Door het vroegtijdige ingrijpen, zullen de medewerkers weer snel beter in hun vel zitten en met meer plezier aan het werk gaan.