Houd stress in Utrecht goed in de gaten

Een keertje stress of spanning ervaart iedereen wel eens. Dit zijn meestal maar korte periodes. Heeft u ook last van stress in Utrecht, maar dan over een langere periode? Dan gaat er iets niet goed. Voortdurende spanning en stress geven meer klachten, waaronder overspannenheid en uiteindelijk een burn-out. Daarom is het erg belangrijk om stress in de gaten te houden. Voelt u altijd maar stress en spanning en ontspant u zich nauwelijks? Dan is het verstandig om hiervoor hulp in te schakelen. Met professionele hulp van de Breinregisseur, voorkomt u overspannenheid of zelfs een burn-out.

Hoe gaat stress therapie in Utrecht bij de Breinregisseur?

U zult waarschijnlijk denken dat de oorzaak van uw stress ligt bij bepaalde situaties. Dat deze situaties stressvol zijn, ligt vooral aan uzelf. Er is iets in u dat u triggert en waardoor u spanning voelt. Ook al kan een situatie soms stressvol zijn, het zijn vooral de gevoelens die u ervaart en hoe u hierop reageert wat bij u stress geeft. Bij onze stress therapie in Utrecht gaan we op zoek naar die blokkade. Deze moet u vinden, zodat u weet wat de echte oorzaak is. Het vinden van deze blokkade, wordt vaak als opluchting ervaren, want bepaalde emoties kunnen eindelijk afgesloten worden en u ervaart geen spanning en stress meer. U staat zelfs sterker in uw schoenen, om overmatige stress in de toekomst te voorkomen.

Stress behandelen in Utrecht bij uw medewerkers

Heeft u als werkgever medewerkers in dienst die overmatige gestrest zijn? Ook u kunt hier de gevolgen van ervaren. Vaak zijn deze medewerkers vaker dan normaal ziek of doen zij hun werkzaamheden minder goed. Schakel daarom de Breinregisseur in. Wij kunnen medewerkers preventief behandelen, zodat ernstige gevolgen zoals overspannenheid en een burn-out niet plaats hoeven te vinden. Hiermee bespaart u ziektekosten en uw medewerkers zijn blij dat zij hun stress onder controle hebben.