Laat stress in Amsterdam niet de overhand krijgen

Heeft u last van stress? Krijgt de spanning soms de overhand? In sommige situaties kan dit heel begrijpelijk zijn en dit hoeft niet slecht te zijn. Door stress te ervaren wordt u meer alert. Het wordt anders als u in sommige situatie last heeft van chronische stress. Als u bijvoorbeeld gestrest wordt van uw werk en u zit hier acht uur per dag, dan staat u de hele dag onder spanning. Deze voortdurende stress is uitermate ongezond. U wordt op den duur overspannen en op een gegeven moment verliest u de regie over uw leven en heeft u een burn-out. Als u voortdurende stress in Amsterdam ervaart, neem dan contact op met de Breinregisseur.

Hoe gaat een stress behandeling in Amsterdam bij de Breinregisseur?

Tijdens een stress behandeling in Amsterdam bij de Breinregisseur, staat niet centraal waarom bepaalde situaties stress geven, maar wat de achterliggende reden is dat de stress ontstaat. Er is namelijk iets in u dat geprikkeld wordt en waardoor de stress ontstaat. Tijdens onze behandeling gaan we dus echt de diepte in, op zoek naar deze bron van de stress, een blokkade van het brein. Soms is de blokkade snel gevonden en soms duurt het iets langer, maar u kunt deze blokkade vinden. Vaak betreft deze bron een emotioneel gebeuren uit het verleden. U heeft dan eindelijk de mogelijkheid dit af te sluiten en u zult direct geen stress meer ervaren. Onze behandeling is daarom succesvol en voorkomt dat u een burn-out krijgt.

Ook op het werk stress behandelen in Amsterdam

Wilt u als werkgever stress behandelen in Amsterdam? Schakel hiervoor dan de Breinregisseur in. Wij bieden werkgevers diverse trajecten aan. Hierbij behandelen wij werknemers die inmiddels volledig zijn uitgevallen, maar ook werknemers die dreigen uit te vallen. In dit laatste geval behandelen wij preventief, zodat volledige uitval voorkomen wordt. Hiermee bespaart u veel op de ziektekosten en hoeft u medewerkers niet langdurig door uitval te missen.