Op een snelle en verantwoorde wijze van een burn-out in Arnhem af

Werkgevers krijgen doorgaans te maken met verschillende ziektebeelden van hun medewerkers. Als een medewerker de diagnose burn-out in Arnhem krijgt, dan zal de werkgever rekening houden met een volledige uitval voor een lange periode. Al deze tijd moeten ziektekosten worden betaald en zal het ziektepercentage door de langdurige zieken niet naar beneden gaan. Naast de medewerker zelf, heeft ook de werkgever alle belang bij een snel herstel. Dit is zeker niet onmogelijk, dit kan namelijk met een burn-out behandeling in Arnhem bij de Breinregisseur.

Hoe gaat een burn-out behandeling in Arnhem van de Breinregisseur?

Om medewerkers snel te laten herstellen van een burn-out, hanteren wij de Brein Regie Methode. Wij wijken af van de reguliere behandeling, waarbij denk- en gedragsverandering centraal staat. Dit heeft heus baat, maar niet op korte termijn. Een snelle denk- en gedragsverandering wordt geblokkeerd door een blokkade, de echte oorzaak dat iemand onder spanning en stress komt te staan. Wij focussen met onze burn-out behandeling in Arnhem juist op het vinden van deze blokkade. Na het vinden van de blokkade, kan de medewerker bepaalde emoties verwerken of gebeurtenissen afsluiten en vloeit de spanning en stress weg. Dit kan vaak al op korte termijn plaatsvinden. Onze behandeling zorgt er in de meeste gevallen voor, dat de medewerker binnen twee maanden weer voldoende hersteld is om aan het werk te gaan.

Laat succesvol en snel een burn-out behandelen in Arnhem

Als u kampt met een burn-out, dan is een snel herstel gewenst. Niet alleen voor uzelf, ook uw werkgever, familie en vrienden lijden onder uw ziekteperiode. Neem het herstel serieus en klop aan bij de Breinregisseur. Wanneer u echt gemotiveerd bent om snel te herstellen, dan bieden wij de oplossing. Wij kunnen een burn-out behandelen in Arnhem, met intensieve therapie en waarmee u na enkele sessies al een flink herstel zult waarnemen.